maanantai 10. kesäkuuta 2013

Ruta de tapa - maistuis varmaan sullekin!

Viimeisten viikkojen ohjelmaan kuului mm. paljon ruokaa. Oman asuntoni lähettyvillä olevalla aukiolla, Placa del Cedrolla, järjestetään joka keskiviikko tapaskierros eri ravintoloiden kesken. Tapa + viini- tai olutlasillinen maksavat yhteensä 2e, ja jokaisessa kierroksen kahdeksasta ravintolasta voit valita kolmen tapan väliltä mitä tekisi mieli.

Tapaskierroksen kartta.


Kierros suoritetaan siis omatoimisesti, ja se on mielestäni erinomainen tapa tutustua lähialueen kuppiloihin. Itse tykästyin erityisesti El Rinconcito del Cedro- sekä Rayuela-nimisiin tunnelmallisiin paikkoihin. La Percantassa oli ehkä maukkaimmat ruuat, ja Café Infinitossa sekä Peter Rockissa anteliaimmat viinilasilliset. Kuulin huhua, että keskustan alueella toimisi samantyyppinen tapaskierros ainakin kesäisin, mutta itselläni valitettavasti aika ei riittänyt tämän tutkimiseen.

Sinin kanssa kävimme kaupungilla hankkimassa muutamia muitakin ruokaelämyksiä ennen kuin lentokone minut vei. Illallistimme vanhassa kaupungissa kalliit burgerit paikassa, jonka nimeä en nyt enää valitettavasti muista... Hampparit olivat ihan ok, mutta hinta-laatusuhde ei kyllä kohdannut. Ravintola oli kyllä viihtyisä, ja sieltä sai burgerinsa myös eksoottisemmilla pihveillä, kuten kengurun tai biisonin lihalla...


Paremman kokemuksen tarjosi amerikkalaistyylinen diner Tommy Mel's lounasmenullaan. Älkää antako kuvan hämätä, paikka oli tupaten täynnä ihmisiä kun tulimme, nappasin kuvan poislähtiessämme jolloin suurin osa porukasta oli lounaansa jo hotkinut napaan. Hauska fiftarityylinen ravintola oli kivannäköinen ja tarjosi täyttävän lounaan suht edulliseen hintaan. Kyllä jaksoi taas shoppailla loppupäivän tämän voimalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti