lauantai 25. toukokuuta 2013

Ibiza y más

Hola! Viime viikonloppu vietettiin siis Ibizalla viiden hengen tyttöporukan voimin. Matkasta jäi käteen tyhjä lompakko, vähän rusketusta ja hataria muistikuvia. Ibiza on k-a-l-l-i-s! Mutta olihan se hauska visiteerata tuollakin bileparatiisissa. Koska reissumme oli vain parin yön mittainen, ei ehditty ihan täysin päästä Ibizaan käsiksi, mutta ainakin minulle pienikin piipahdus oli riittävästi... Olen varma että saarelta löytyy useita todella upeita paikkoja, mutta ajanpuutteen vuoksi me näimme lähinnä bailausmaailmaa. Tästä syystä kuviakaaan ei hurjasti kameraan kertynyt...

Tällä paatilla seilattiin yli meren.
Näkymä hotellin partsilta.
Lentokone!
Hotellin yläpuolelta lenteli koko ajan koneita, jotka toivat lisää lomailijoita Ibizalle. Melkoista ääntä päästivät, nuo kun lensivät jo tosi matalalla. Olisi voinut öisin meteli haitata, jos ei olisi ottanut vähän yömyssyä... Tähän aikaan Ibizalle ei vielä mene laivoja Valenciasta, ilmeisesti myöhemmin kesällä kyllä. Nyt mentiin ensin bussilla Deniaan ja sieltä sitten laivalla Ibizalle. Denia oli myös tosi kivan oloinen pieni kaupunki!

Toissapäivänä olin Sabrinan kanssa juhlistamassa lukukauden viimeistä koulupäivää. Enää kokeet jäljellä, hui! Ihan kauhean nopeasti aika mennyt. Pakko kyllä sanoa, että jos olet tuleva Erasmus-opiskelija ja mietit lähtisitkö vuodeksi vai puoleksi, suosittelen ehdottomasti olemaan sen kokonaisen vuoden jos sinulla vaan on siihen mahdollisuus. Puoli vuotta menee ihan huomaamatta! Vastahan mä tänne tulin...

Sabrinan kanssa pyörittiin ensin kaupungilla, kunnes päätettiin käydä yksillä vanhassa kaupungissa. Löydettiin tosi kiva italialainen ravintola, josta napattiin viinilasilliset.


Sen jälkeen lähdettiin käppäilemään kotia kohti, mutta matkalla törmättiin jonkinnäköisen pop-up -kylän avajaisiin, jossa oli tarjolla ilmaista viiniä, olutta, karkkia, leipiä ja popcornia. Yhdet vaihtuivatkin kolmiin... Mutta kun ilmaiseksi saa niin kuka minä olen kieltäytymään. Kaupat itsessään olivat kyllä täynnä aika karmivia rättejä, mutta eipä olisi enää matkalaukuissa tilaakaan lisäostoksille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti