torstai 16. toukokuuta 2013

Ähkyilta & purjehduspäivä

Viikonloppuna raahattiin pyllymme vanhaan kaupunkiin ja istuttiin italialaisravintolaan passattaviksi. Al Pomodoro -raflassa viihdyttiin hyvin ja ruoka maittoi suurimmaksi osaksi. Seurueen salaattia tilannut joutui pettymään, mutta jälkiruuat onneksi pelastivat paljon. Niistäpä ei sitten ole kuvaakaan, sen verran nopeasti pisteltiin parempiin suihin.

Miljöö miellytti.
Italialaisen jälkeen kömmittiin viereiseen Naturalia-mehubaariin, "toisille jälkkäreille". Ai että oli hyvää! Pari meistä maisteli holittomia versioita, toiset taas holillisia. Täytyy sanoa että viinattomat veti voiton tällä kertaa. Mutta voitte uskoa, että melkoinen ähky yllätti. Kotiin mahan viereen maate!

Iloinen drinksunainen.
Aamulla olikin sitten lähtö merille! Jatkoimme Italia-teemalla ja pääsimme italialaiskapteenin mukana seilailemaan purjeveneellä Valencian edustalle. Sää oli mitä parhain, joten mikäs siellä kannella loikoillessa ja aurinkoa ottaessa! Veneretken lopuksi saimme valkkaria ja paellaa, ei huono päätös reissulle.

Minä kapteenina!

Tähän kyytiin lähdettiin.

Matkalaiset jännittyneinä, vielä satamassa.
Mutta nythän ei ehdi enempää kirjoitellakaan, sillä täytyy mennä olohuoneen puolelle euroviisukisakatsomoon, ja huomenna on taas luvassa laivamatkaa, tällä kertaa Ibizalle ;) Hasta luego!

2 kommenttia:

  1. Jee, sielläkin katsotaan viisuja! Kannatatko Suomea vai jotain muuta? Finaaliin mentiin jee! Romaniaa kyllä veikkaan voittajaksi, on sen verran outo ja hieno :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Romania oli kyllä kreisi! Mutta muuten olin ehkä vähän pettynyt tän vuoden viisutarjontaan. Kreikka oli mun suosikki, alcohol is free!

      Poista